Hlavní obsah
Článek

Pokud si myslíte, že si zpěvačka může vybrat, v čem bude vystupovat, není to vždy pravidlem. Krásná představitelka Christine z muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) si na soutěži Miss Hasička, kde zpívala, mohla zvolit kostým pouze na duet s kolegou Marianem Vojtkem (51) ze zmíněného legendárního díla Lloyda Webbera, v němž spolu pravidelně účinkující v pražské GoJa Music hall.

"Jestli si myslíte, že tyhle šaty mají bujný dekolt, tak to jste ještě neviděli ty další, které jsou mnohem odvážnější a které jsem dostala příkazem. A jsem z nich hodně nervózní. Trému tentokrát nebudu mít na jevišti u písničky, ale z toho, aby ze mne nespadly," obávala se róby od návrhářky Sandry Markové, která doopravdy odhalovala skoro celé její nové trojky, které si nechala v létě vymodelovat.

S další skladbou ji už nemohl na jevišti uklidňovat divadelní partner Marian, s nímž má úžasný, ale prý pouze kamarádský vztah. V zádech ale měla pro změnu smyčcové kvarteto, v němž hrál i její skutečný přítel Saša Sopka. A jaký ten má vlastně k Marianovi, jehož Míša vídá pomalu častěji než jeho, vztah? "Nežárlí na něj. I když je pravda, že na jevišti máme opravdu vášnivé scény a horoucně se líbáme, tak si nejsem jistá, zda ho to nechává úplně chladným. Ale je to práce a patří to k roli," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám