Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro tanečnici Lucii Hunčárovou (38), partnerku Jana Ondera, skončila předchozí řada StarDance třetím večerem. Přestože s Pavlem Řezníčkem, s nímž tehdy tančila, nebyli hodnoceni nejhůře, ba naopak, dostali od diváků nejméně hlasů. Proto byla včera, na konci třetího večera aktuálně probíhající řady soutěže, více než šťastná, když uslyšela své jméno mezi postupujícími páry.

Jelikož byl Hunčárové jako taneční partner tentokrát přidělen komik Lukáš Pavlásek, který tančit ‚opravdu neumí‘, jak se včera ve vtipu vyjádřil porotce Jan Révai, byl pro ni postup o to cennější. Navzdory řečenému včera ale Pavlásek od poroty dostal za waltz pochvalu, alespoň za snahu, a v bodování se dočkal i šestky (nejvyšší je desítka), což byl jeho cíl, jak uvedl v medailonku.

Diváci jsou v případě Pavláska rozděleni na dva tábory - jedni zastávají názor, že by měl vypadnout, když zkrátka tančit neumí, a o tanec zde jde především, jiné baví jeho humor a hlášky, včera například ta, že v jeho případě by diváci měli posílat spíš DMS než SMS. „Smíchu je stále potřeba a je radost vidět někoho, kdo tancuje, jako já, blbě,“ píše na facebookové stránce pořadu jedna z divaček.

Reklama

Další články

Načítám