Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Robyn Lawley (26) se rozhodla ukázat se jen v kalhotkách a zcela bez retuše. Vyfotila se v koupelně a fotografii, jíž ženy vyzývá, aby byly hrdé na svá těla, sdílela na sociální síti. Snímek má již více jak 4500 ‚lajků‘.

Lawley upozorňuje na to, že ženy jsou pod neustálým tlakem a řeší jen chyby na svém těle. „Až zapomněly, jak krásné ve skutečnosti jsou. Buďte samy sebou, buďte slyšet, buďte hrdé,“ píše mimo jiné pod fotografií.

Apeluje především na matky, které by neměly řešit zdánlivé nedokonalosti po porodu, ale být pyšné na své tělo, které dalo nový život. Sama před osmi měsíci porodila dceru Ripley, na fotce neskrývá strie na bříšku.

I ona čelila tlaku, aby zhubla, ale kritiku svého těla a stres z toho, že se na castinzích nevejde do připraveného oblečení, nakonec hodila za hlavu. Přesto se modelingu úspěšně věnuje. „Dřív jsem se pořád snažila hubnout a cvičit. Pořád mě to nutilo k dietám. Ale byl to pro mě boj, jsem vysoká a statná,“ řekla Lawley, která dnes zdobí ty nejlepší magazíny včetně nejslavnějšího Vogue.

Reklama

Další články

Načítám