Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dasha už dlouhá léta patří mezi nejvyzáblejší české zpěvačky. Nyní ale opět pohubla a je doslova kost a kůže. Sama přiznává, že nějaké to kilo asi dolů šlo. "Všichni mi to říkají, ale já to nevnímám. Normálně jím, žádný problém nemám," řekla Super.cz Dasha, letošní držitelka prestižní divadelní ceny Thalie.

Doposud Dasha doplňovala mezi nejvychrtlejšími zpěvačkami Lucii Šoralovou a Radku Fišarovou (46). Obě muzikálové divy jsou ale nyní těhotné a Dashe tak v současné době patří rozhodně první pozice. "To je vlastně pravda. Taky bych možná měla už tedy otěhotnět," smála se na zkoušce nového muzikálu Vražda za oponou v Hudebním divadle v Karlíně, kde se v titulní ženské roli alternuje s Monikou Absolonovou (47).

Dasha je již deset let šťastná po boku muzikanta Martina Kumžáka. Svatbu zatím ale neplánují. "To není jen o mě, to se musíte zeptat Martina," usmívala se Dasha. Miminku by se ale již nebránila. "Určitě netlačím na pilu, ale je mi třicet, tak už by to bylo docela fajn," uzavřela půvabná zpěvačka, která při své výšce 166 centimetrů váží pouhých 45 kilogramů.

Její BMI značí velkou podváhu. Odborníci tvrdí, že ženy s body mass indexem pod 18,5 mají problém, hrozí velké zdravotní potíže a hraničí to až s anorexií. Dasha má BMI 16,3.

Reklama

Další články

Načítám