Hlavní obsah
Článek

S (ex)partnerem oslavila úřadující Česká Miss narozeniny s předstihem, před pár dny čekalo Nikol Švantnerovou (31) další překvapení. S vidinou večerního posezení s kamarádkou vyrazila do jednoho baru v centru Prahy, kde pro ni její dvorní stylista Sam Dolce uspořádal narozeninovou oslavu.

„Oslavu jsem si moc užila. Pro mě byl největší dárek to, že pro to pro mě bylo překvapení, a nic jsem nečekala," prozradila nám Nikol. Na úřadující Českou Miss čekala v místnosti vyzdobené bílými a fialovými balonky početná skupina jejích nejbližších přátel, několik lahví bublinek i nákladný dort z belgické čokolády. „Ten obrovský čokoládový dort jsem dojídala ještě několik dní. Dostala jsem krásné kytice, z čehož jsem měla radost, ale nejvíc mě těšilo, že jsem narozeniny mohla oslavit s kamarády," říká Česká Miss 2015.

Zábava se prý ze začátku nesla ve velmi pokojném duchu, ale po několika otevřených lahvích sektu došlo i na focení se tanečnicí. Jedinou vadou na kráse celého večera byla roztržka při odchodu se společensky unaveným mužem. „Když jsem odcházela, tak jsem se málem poprala s nějakým opilcem, který mi začal rvát z ruky balonky. Venku mě pak obtěžoval další opilec. Zůstaly jsme jen samy holky, a tak jsme se trošku bály, ale to k večernímu životu prostě patří," říká čerstvá třiadvacítka Nikol Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám