Hlavní obsah
Článek

Podzimní období nám nepřeje. Mohou za to naši předkové a genetika, která způsobuje vytváření si zásob na zimu a také kožní onemocnění se po slunném létě opět projeví ve své plné síle. Vaše kožní problémy s ekzémy a lupénkou jsou nyní minulostí. Inspirujte se tipy českých celebrit a shoďte svá přebytečná kila rychle a snadno a především za pomoci přírody. Nastal čas být zase sebevědomá a sexy!

Dieta s klinicky ověřeným účinkem. Ke skvělé postavě vám stačí pouhý měsíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte své tělo trápit drastickými dietami, aby šla kila dolů. OBEZIN® je revolučním hubnoucím výrobkem s klinicky ověřenou studií, který opravdu funguje. OBEZIN® usnadňuje hubnutí díky vysokému obsahu glukomannanu, který do své stravy zařazují i věhlasní fitness trenéři pro udržení své váhy. Doplněk stravy OBEZIN® stačí zapít ráno, odpoledne a večer před jídlem a nebudete se přejídat. S OBEZINem® svá přebytečná kila spokojeně shodila i Míša Nosková. Získejte sebevědomí a krásnou postavu stejně jako ona. Hladovění není řešením! Nyní můžete koupit za skvělých 529 Kč, běžná cena 976 Kč. Nyní v exkluzivní limitované edici s luxusními náušnicemi Swarovski Elements zdarma!

Neztrácejte naději, i v pokročilém věku může být hubnutí snadné!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přestože máte více jak 45 let, nepropadejte beznaději. Od určitého věku hubnutí není jednoduché. Výrobek OBEZIN® 45+ odpovídá potřebám lidí starších 45 let. OBEZIN® 45+ Vám za pomoci unikátního složení a obsahu glukomannanu umožní snadno shazovat přebytečná kila. Potvrzeno výživovými poradci: „Už žádné hladové nájezdy na ledničku, kvůli výkyvům glukózy ve vašem těle! Věřte, že s tímto produktem to dokážete, vždyť byl navržen přímo pro vás.“ Kyklop z Maxim Turbulenc dosáhl s OBEZINem®, 45+neuvěřitelného úbytku. Hubnoucí kúra je v akci za úžasných 598 Kč, dříve za 980 Kč. Nyní v exkluzivní limitované edici s luxusními náušnicemi Swarovski Elements zdarma!

Hubněte za pomoci čokolády. Stačí vypít jen dva koktejly denně a pozorovat výsledky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkt dotažený k dokonalosti dle přání zákazníků je OBEZIN® shake. Spoustě lidí nevyhovuje polykání tablet, a proto byl navržen tento revoluční výrobek. Vy můžete hubnout tím nejúčinnějším způsobem, navíc snadno a s chutí. Vyzkoušejte čtrnáctidenní kúru, nic jednoduššího už pro sebe nemůžete udělat. Pijte OBEZIN® shake kvůli sobě, protože vy se chcete cítit skvěle a vypadat dobře, a OBEZIN® vám to umožní. Skvělou chuť čokolády nemá na úkor přidaného cukru. Hubněte s chutí a nejen vás ale i nás budou těšit vaše výsledky, protože OBEZIN® shake je tu kvůli vám. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte v akci za 399 Kč. Nyní v limitované edici s luxusními náušnicemi Swarovski Elements zdarma!

Unikátní péče EmuCare konečně v ČR. Zbavte se lupénky skryté na pokožce hlavy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si nevíte rady s lupénkou hlavy, pak vyzkoušejte unikátní EmuCare Shampoo, který obsahuje 3 % emu oleje. Emu olej vyniká v léčbě kožních problémů svými hojivými a hydratačními účinky. Obsahuje vysoký podíl kyseliny linolenové, která podporuje výstavbu nových kožních buněk a dokonce působí i protizánětlivě. Abyste zvýšili účinnost léčby, pak zkombinujte EmuCare Shampoo s EmuCare olejem a zatočte s lupénkou ve vlasech jednou pro vždy. Stačí nanést a vmasírovat EmuCare Oil do pokožky hlavy, nechat působit co nejdéle a poté vlasy důkladně umýt šampónem EmuCare Shampoo. Tato regenerační kúra vrátí Vaši pokožku hlavy opět do rovnováhy.

Rychlá regenerace a tvorba nových kožních buněk díky emu oleji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Emu olej patří mezi velmi ceněnou a finančně nákladnou surovinu, proto se ve většině kosmetických přípravků nachází pouze v malém množství a bývá nahrazován především parafínem. Kosmetika EmuCare se pyšní vysokou koncentrací (až 99 % čistého emu oleje), a tudíž i účinností produktů. Pokud vám nevyhovuje tekutá konzistence emu oleje, pak vyzkoušejte EmuCare Oil/Gel, který má díky obsahu včelího vosku tužší konzistenci než samotný olej. Nestéká po pokožce a nemění svou konzistenci vzhledem k teplotě okolí. EmuCare Oil/Gel obsahuje 90 % čistého emu oleje a je svými léčivými a hydratačními účinky srovnatelný s produktem EmuCare Oil, který obsahuje 99 % čistého emu oleje.

Další články

Načítám