Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký miliardář Donald Trump (69) se vždy obklopoval nádhernými ženami. Nejen že měl vždy jednu po svém boku, ale zároveň stojí v čele soutěže Miss USA, a je dokonce částečným vlastníkem celosvětového klání Miss Universe. Proto asi nikoho nepřekvapí, že i jeho současná manželka Melania Trump byla profesí modelkou a zahraniční média o ní začínají mluvit jako o nejžhavější kandidátce na americkou první dámu.

Melania je za Trumpa provdaná od roku 2005, ale poznali se již v září 1998 během newyorského týdne módy, rok poté se začalo mluvit o jejich vztahu veřejně. Rodačka ze slovinského města Sevnice je zároveň matkou jednoho z Trumpových pěti dětí - nejmladšího syna Barrona (9).

Novináři ovšem kromě Melaniiných půvabů nezapomněli vyzdvihnout také poměry, z jakých případná první dáma USA pochází. Její otec Viktor Knavs byl totiž svého času v zemi vlivným komunistou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám