Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Zuzana Norisová (32) je sexy jako nikdy předtím. Ztmavila si a ostříhala vlasy a neskutečně jí to sluší. "Původně jsem to neměla v úmyslu, ale zničila jsem si vlasy zesvětlováním a trvalou, takže musely dolů," svěřila Super.cz Norisová, kterou kdysi proslavil film Rebelové.

Zuzana jde ve změnách na svém vzhledu ještě dál. Dokonce se chystá i pod kudlu. Rozhodla se zatočit s dioptriemi a chystá se na operaci. "V soukromém životě mi těch mých pár dioptrií nevadilo, ale problém byl na jevišti. Nevidím z jednoho konce na druhý a při muzikách netuším vůbec, kde je dirigent," vysvětluje s úsměvem Norisová.

Následuje tak své muzikálové kolegyně Terezu Mátlovou a Míšu Noskovou (41), které šly na operaci ze stejného důvodu. "Termín mám 18. srpna, tak snad vše dobře dopadne," upřesnila krásná Zuzana, kterou čeká 22. září premiéra nového muzikálu Vražda za oponou v Hudebním divadle v Karlíně.

Norisová poslední rok žila v Bratislavě, kde natáčela seriál Panelák, se svým přítelem a slovenským hercem Ondřejem Koval´em. "Chodíme spolu rok a půl a jsem moc šťastná," dodala Norisová, která má stále nádhernou štíhlou postavu, kterou jí mohou závidět leckteré modelky. "To jste mě potěšili. S váhou jsem nikdy problém neměla. Asi je to genetikou," uzavřela Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám