Hlavní obsah
Famous
Článek

Norští fanoušci si dovolili moc. Neprojevili dostatek úcty ke svému idolu Justinu Bieberovi (30) a ten je za to náležitě potrestal. V Oslu měl ve čtvrtek 29. října odzpívat šest nebo sedm svých songů, utekl z pódia ale už po prvním songu. Pokusil se utřít vodu, kterou fanoušci rozlili před ním. A když se mu začali smát, poslal je k šípku, odešel a už se nevrátil.

Když začal Bieber vodu vytírat, fanoušci se mu vysmívali, a někdo dokonce hodil na pódium další láhev s vodou. To jednadvacetiletého Kanaďana tak rozzuřilo, že ze sebe strhl mikinu a utekl do zákulisí. A už se nevrátil. Za sebou měl přitom teprve jeden song.

Fanoušci se ho snažili přilákat zpět jeho hitem Baby, který sborově zpívali. Ale Justin je potrestal a na pódium se už nevrátil. „Končím. Tenhle koncert zpívat nebudu!“ řval do mikrofonu, když rozzuřený z pódia odcházel.

Za emocionální exces se později omluvil na Instagramu, kde napsal: „Bohužel jsem měl velmi tvrdý týden, dlouhé dny bez spánku, zatímco jsem musel být pořád v záběru, jak by se řeklo, pro fotoaparáty fanoušků. V žádném případě jsem to nemínil zakončit takto umíněně, ale rozhodl jsem se skončit koncert, protože lidé v první řadě neposlouchali. Doufejme, že lidé pochopí, z jakého prostředí pocházím. Ne vždy reaguji na věci dobře, ale jsem člověk a snažím se pracovat na tom, abych se zlepšil ve svých odpovědích na situace a nereagoval přehnaně. Bohužel lidé tím byli zarmouceni, jako jsem i já. Lidem v dalších řadách se omlouvám a omlouvám se také všem, které jsem zklamal. Omlouvám se za mrhání času lidí od televize, určitě vám to vynahradím na příštím turné.“

Bieber nemá zrovna dobrý týden. Ve Španělsku před pár dny odešel naštvaný uprostřed rozhlasového pořadu 40 Principales jen proto, že nedobře rozuměl kladeným otázkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám