Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pro úzký okruh pozvaných prominentních hostů připravila návrhářka Natali Ruden přehlídku modelů ze své aktuální kolekce. Kromě modelek Terezy Zimové, Lenky Hovorkové a Ivety Vítové (40), dříve Lutovské, předváděla také Andrea Verešová (43).

Mnohaletá tvář salonu původem ukrajinské návrhářky v závěru módní show oblékla nejskvostnější model z celé kolekce. Přestože se Andrea po improvizovaném mole pohybovala velmi ladně, ve skutečnosti ji tížilo osm kilogramů navíc. Šaty byly těžké hlavně z toho důvodu, že byly ručně vyšívané korálky a i asistentky v zákulisí měly ve dvou problém přenést je z místa na místo.

Černé šaty vznikaly tak, že se nejdříve rozpárala zdobná látka dovezená z Paříže a pak se jednotlivé díly s ohledem na ženské křivky opět sešívaly. „Na těchto šatech pracovalo několik švadlen dohromady asi dvě stě hodin,” komentovala Natali Ruden model, jehož cena se pohybuje okolo sta tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám