Hlavní obsah
Článek

V britské verzi pěvecké soutěže The Voice sice ‚úřaduje‘ zatím jen několik měsíců, ale už si stihl vybudovat pověst jednoho u nejkontroverznějších porotců v historii. Čtyřiapadesátiletý zpěvák Boy George tomu během natáčení posledního pokračování soutěže nasadil korunu, když prohlásil, že kdysi spal s Princem (57). Natáčení muselo být dokonce kvůli jeho přílišné mluvnosti přerušeno.

„Štáb, kolegové i všichni v publiku zůstali absolutně v šoku, tvůrci pořadu se nakonec rozhodli pro přerušení natáčení,“ popsal svědek nečekanou situaci deníku The Sun.

Zírat na zpěváka s femininním vzezřením zůstali i kolegové porotci zpěvák Will.I.Am, frontman kapely Kaiser Chiefs Ricky Wilson a zpěvačka Paloma Faith.

Celé to přitom vzniklo celkem nevinně, když Boy George vyjmenovával, že si zazpíval duety s jedněmi z největších zpěváků soulu v historii, mezi nimiž byli Luther Vandross nebo Smokey Robinson. Paloma Faith mu následně opáčila: „Fajn, když se tady bavíme o velkých soulových jménech, vystupovala jsem s Princem,“ načež její kolega odvětil: „Nech to plavat, zlato, s Princem jsem se vyspal.“

Ve studiu prý zavládla zvláštní atmosféra, kdy nikdo nevěděl, jak se v tu chvíli zachovat. Jediný, kdo se hlášce od srdce zasmál, byl prý Will.I.Am, který si s Boy Georgem pobaveně plácnul ‚high-five‘.

Po přerušení natáčení za zpěvákem došel kdosi ze štábu a promlouval mu do duše. „Boy George potom začal obracet a nakonec řekl, že s Princem ve skutečnosti nespal, jen měl na zdi jeho plakát,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám