Hlavní obsah
Článek

Profesionální wrestlerka Stacy Keibler (31) již definitivně vyšachovala ze hry Clooneyho bývalou přítelkyni Italku Elisabettu Canalis (32). Při pohledu na její krásnou tvář a dokonale pevné tělo v růžových bikinách se ani americkému herci není proč divit. Stacy se věnuje i modelingu a částečně také herectví, ale nejznámější je právě díky své odvaze a drsnosti, kterou převážně dřív předváděla při zápasech v ringu.

Jak už bývá u George Cloonyho (62) zvykem, o svém soukromém životě se s novináři baví jen velmi sporadicky. Mlží i v otázkách vztahu s krásnou blondýnkou Stacy, o níž tvrdí, že jsou jen blízkými přáteli. Keibler je však zřejmě jiného názoru, což potvrdil i její komentář zaslaný na Twitter: „Jsem v ráji“. Stacy tak zhodnotila svůj pobyt v Cloonyho letním sídle v Itálii u jezera Como, jak ji herec pozval.

Stacy Keibler se zúčastnila také druhé řady taneční soutěže Dancing With The Stars, kde skončila na třetím místě. Zahrála si například ve sté epizodě úspěšného sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Její sexy snímky se objevily v mnoha časopisech jako Maxim, Stuff, FHM či Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám