Hlavní obsah
Článek

Dávno dobře víte, že postel není jenom na spaní, ale můžete v ní dělat i jiné, mnohem lepší věci. Třeba si číst knížku nebo koukat na filmy. Přinášíme vám 4 tipy na parádní lůžka, ohromující svými možnostmi i skvělými cenami. Jak je využijete, to už necháme na vás. A jako bonus vám poradíme, kde v těchto dnech ušetříte nejvíc peněz při nákupu nového nábytku.

Už nemusíte potmě šmátrat po noční lampičce. Senzační postel vám posvítí sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečný design, maximální účelnost a přizpůsobení vašim potřebám. To je moderní manželská postel Krystal, celá potažená atraktivní ekokůží. Vyberete si nejen její barvu, ale i velikost ložné plochy, systém otevírání vnitřního úložného prostoru nebo potah matrace, kterou si lehce přiobjednáte. A to hlavní: u MT-nábytek.cz je teď za méně než 10 tisíc! Původně za 14 436 Kč.

Klasika s úložným prostorem plná moderních vychytávek. Vše pro vaše zdravé spaní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čalouněné dvoulůžko Diana patří k nejoblíbenějším a nejlépe hodnoceným postelím u MT-nábytek.cz. A není se čemu divit. Pohodlné vstávání ze zvýšené ložné plochy, komfortní matrace, potah s nešpinivou úpravou nebo 5 poloh nastavení roštu - to jsou jen některé její přednosti. Vyberte si z 3 rozměrů a užívejte si dokonalý odpočinek za skvělou cenu. Dříve za 11 048 Kč.

Bez lásky to není ono. Bytelné dvoulůžko zvládne všechny vaše noční radovánky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořádná matrace, pevná konstrukce, objemný úložný prostor. Manželská postel Dione splňuje všechny vaše představy o perfektním vybavení ložnice. V nabídce MT-nábytek.cz ji navíc najdete ve 2 velikostech a s bohatým výběrem různých typů matrací. Přizpůsobte si postel svým potřebám a ušetřete balík peněz. Dříve za 7 079 Kč.

Z prostorného letiště až mezi hvězdy. Nechte se unést funkčností v ladných křivkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznejte nepoznané! Jedinečný zážitek z každé noci vás čeká v čalouněné manželské posteli Emilie, kterou si u MT-nábytek.cz upravíte přesně podle své chuti. Sami se rozhodnete pro jednu z 12 barev potahu z ekokůže, zvolíte si mezi 3 rozměry ložné plochy a na přání bude vaše postel i svítit. Nenechte si ujít mimořádnou nabídku s akční slevou přes 4 a půl tisíce. Dříve za 14 729 Kč.

Slevy přes 16 i 18 tisíc, desítky senzačních kousků v akci - plníme Ježíškovi batoh!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zamýšlíte se nad vánočními dárky? Potěšte své blízké tím, z čeho budou mít radost a užitek dlouhou dobu. Dejte jim parádní kousek nábytku. Náš tip: komfortní sedačka levnější o 16 351 Kč, útulná ložnice se slevou 16 933 Kč nebo parádní obývací stěna zlevněná dokonce o 18 635 Kč! A k nim spousta dalších modelů s cenou sníženou od 20 do 62 % v časově omezené akci u MT-nábytek.cz.

Další články

Načítám