Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zlomenými kostmi se poslední dobou roztrhl pytel. Modelka Simona Krainová (51) má zlomenou lýtkovou kost, hvězda Dětí ráje Ondřej Bábor si během muzikálového představení zlomil prsteníček levé ruky a nyní se zlomeným malíčkem na levé ruce skončil Ondřej Brzobohatý (41).

"Měl jsem nehodu na letišti v Šanghaji a zlomil jsem si malíček na levé ruce," prozradil Brzobohatý, který byl bohužel kvůli tomu nucen zrušit své listopadové turné Symphonic Tour.

"Od zranění uplynulo pár bolestivých hodin. Bolestivých ani ne tolik kvůli samotnému zranění, které je sice nepříjemné, ale rozhodně ne životu nebezpečné. Pár bolestivých hodin kvůli tisícům lidí, kteří si zakoupili vstupenky. Je to můj srdeční projekt, na kterém pracuji se svým technickým týmem a jednotlivými organizátory skoro rok. Ano, asi bych mohl koncerty fyzicky odehrát jednou rukou, ale v rámci Symphonic Tour to v žádném případě nejde, a proto se přesouvá na březen a duben příštího roku," dodal Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám