Hlavní obsah
Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) přísně střeží své soukromí. Pro charitu je dokonce ochotná kousek poodhalit. Stalo se tak během charitativní akce Nadačního fondu Albert. Právě na jeho akci totiž Havlová dorazila se svou tolik střeženou starší vnučkou Sofií.

A malá Sofie jako by babičce z oka vypadla. Stejná barva vlasů a dolíčky nikoho nenechaly na pochybách, že se jedná o vnučku slavné herečky a bývalé první dámy. Malá Sofinka, jejíž maminkou je dcera Havlové Nina, si ale kupodivu akci užívala víc, než její slavná babička. Měla totiž za úkol vymalovat si vlastního šmoulu, čehož se zhostila opravdu s noblesou.

Akce se zúčastnily i další dvě desítky známých osobností. Třeba Dara Rolins, Aleš Valenta, Lenka Filipová, Dominik Hašek či skupina Elán. A při tvorbě měly zcela volnou ruku. Někdo tak vytvořil rappera, černocha nebo hráče basketbalu. Sochy jsou již vystavené na Hlávkově mostě. Budou tam přesně jeden den. V říjnu pak proběhne aukce šmoulů a její výtěžek poputuje na dobročinné účely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám