Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Celeste Buckingham (28) představila klip k nové písni Loving You, která je její intimní hudební zpovědí. Je o lásce, jejíž zrod provázely silné emoce. Přítele, jehož se to týká, Matěje Vávru, si také jako jediného přizvala k účinkování v klipu. Souhlasil, ale ne hned.

„Po pár dnech přemýšlení jsem dospěl k rozhodnutí, že do toho rád půjdu,“ přiznává Matěj. „Chtěla docílit reálné emoce, o které především v hudbě jde - ten názor zastávám i já sám, ať si o tom každý myslí, co chce. Máme pěknou památku na začátek našeho vztahu. A pro mě to byla jak zajímavá zkušenost, tak i zážitek, na který budeme oba rádi vzpomínat,“ uvedl ke svému účinkování Vávra.

„Písnička vznikla v době, kdy jsem byla zamilovaná, ale nejistá. Nevěděla jsem, kam mě ta láska povede, jestli nám to vydrží a jestli to celé nakonec bude stát za to. Cítila jsem se, jako bych se topila, a zároveň jsem i chtěla, ať mě to utopí. Byla jsem hluboce zamilovaná, a proto vznikla skladba Loving You,“ popsala genezi svého nového singlu Celeste.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám