Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když někam vyrazí, většinou ji vídáme v klobouku, kterých má doma spoustu. Na párty s finalisty SuperStar ale porotkyně Marta Jandová (50) zářila ve fantastickém účesu. "Ten jsem si ale nedělala sama, ale kamarádka Adélka, která nám s Klárou (Vytiskovou, pozn.) přišla pomoct s přípravou," vysvětlila.

"Sama bych to nezvládla, ale ona je hrozně zručná, měla to za chviličku. Já takový účes už kdysi měla a od té doby o něj prosím," dodala. Marta si už teď, ve finálových kolech, může dovolit být jen krásná, protože už na ní nebude tíha zodpovědnosti, o postupujících budou rozhodovat diváci.

"To sice ano, ale člověk stejně občas trpí, protože divák často vybírá podle sympatií, a ne podle toho, jestli by ten vystupující opravdu mohl být superstar. Máme fakt skvělých osm lidí ve finále, ale pak vidíte, že se někdo z nich vyvíjí, zatímco jiný stagnuje, a pak vás mrzí, když se ten talentovanější dál nedostane," míní Marta.

Pro zpěvačku to není první porotcování, tak jsme chtěli vědět, zda je v kontaktu s některými z minulých soutěžících. "Občas se potkáme na nějakých akcích, spousta lidí skončí v muzikálech, kde už nehraju, ale občas tam zavítám. Jsem ráda, že se ujali aspoň tímto způsobem a plní si svůj sen živit se hudbou a vydělávat si peníze svým hobby," uzavřela Marta.

Reklama

Další články

Načítám