Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Geri Horner (43), známější pod dívčím jménem Halliwell, se nemožné stává skutečností. Tato slavná členka bývalé dívčí kapely Spice girls rok od roku krásní, a jak je vidět, nejen ve tváři...

Dlouhá léta rusovlasá zpěvačka, jež si vysloužila přezdívku Ginger Spice, si musela na životní lásku počkat až do svých čtyřiceti, kdy poznala o dva roky mladšího šéfa týmu Red Bull ve Formuli 1 Christiana Hornera. Právě s ním letos v létě poprvé kráčela k oltáři, a jak se zdá i podle posledního zpěvaččina uveřejněného videa na Instagramu, manželství jim jen kvete. Aktuálně se totiž nacházejí kdesi v tropech, kde si Geri našla i nového kamaráda - jestřába jménem Santino.

Několikavteřinový záběr, na němž dravec přistává na zpěvaččině ruce chráněné speciální rukavicí, kromě její nebojácnosti odhaluje i senzační formu. Titěrné bikiny bleděmodré barvy by totiž odhalily sebemenší nedostatek. Zpěvačka, která má za sebou i období anorexie, na maminku téměř desetileté dcery nevypadá, co říkáte?

Reklama

Další články

Načítám