Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitel nesmrtelného komunistického klaďase Honzy ze seriálu 30 případů majora Zemana Vladimír Brabec (81) k překvapení všech po vleklých zdravotních potížích o hůlce a s vypětím všech sil přišel pokřtít nové album Jiřiny Jandové, dcery Dalibora Jandy (71). Bylo srdcervoucí vidět, jak s ním nemoci zamávaly!

Brabcův stav je neutěšený již delší dobu. Nepřidává mu péče o vážně chorou ženu a také jisté osobní problémy. V létě měl potíže se srdcem a dokonce upadl do kómatu. A na úterním křtu bylo bohužel vidět, že stáří na něj dolehlo plnou silou.

Nikdo nevěřil, že skutečně dorazí, ale Vladimír Brabec neodolal prosbám půvabné Jiřiny a její album V muzeu lásky skutečně přišel pokřtít. Na pódium však kvůli evidentním potížím s chůzí nevylezl. Po místnosti se pohyboval po centimetrech a jen kvůli vydatné podpoře doprovodu. Bylo vidět, že pohyb mu činí velké potíže a že má strach z každého kroku. Působil opravdu strašně vyčerpaně.

„Jsem velmi dojatá. Telefonovali jsme si kvůli tomu asi desetkrát. Říkal, že to vždy odmítá a nikam už nechodí, ale že kvůli mně udělá výjimku. Říká mi Jiřinko, objímá mě, je to strašně dojemné,“ rozněžnila se Jandová.

Herec na křtu také pohovořil. Mluvil ztěžka a dal jasně najevo, že herectví už u něj nepřipadá v úvahu.

„Překvapilo mě, že Dalibor Janda je už jen producent. Tak já už jsem jenom tatínek,“ pronesl.

A pak v reakci na zpěvačku, po jejímž boku na chvíli jako by pookřál, naznačil, že ví, že boj s nemocemi a stářím se nedá vyhrát.

„Myslím si, že Jiřinka vyhraje, protože je mladá a mládí vyhrává. Aspoň tomu věřím, že vyhraje, přestože mně se to nedaří,“ prohlásil smířeně.

Reklama

Další články

Načítám