Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky Petry Peterové (37) jsme se už delší dobu chtěli zeptat, zda na ní není něco nového. Už při propagačním focení snímků se Zdeňkem Hrubým (52) pro projekt Gloria nebo představení muzikálu Děti ráje jsme měli pocit, že si nechala vylepšit poprsí.

"Udělala jsem radost sobě i partnerovi. Cítím se skvěle a musím říct, že to ženské zvedne sebevědomí. Můžu to vřele doporučit. Plánovala jsem to už delší dobu. Každá žena má něco, co by na sobě chtěla vylepšit, a u mne to bylo právě to poprsí. Jednala jsem s jednou plastickou chirurgií, která mi tu možnost poskytla," svěřila.

U našeho rozhovoru byl i hudební partner Zdeněk, který se s Petrou dohodl na spolupráci, ještě než operaci podstoupila. "A kdyby to bylo na mně, tak bych ta prsa nechal udělat ještě větší. Ale jsou krásná. Live jsem je tedy neviděl, jen přes oblečení, protože to mám zakázané od partnerky," smál se. "Ale myslím, že udělala dobře. Hlavně, ať se dobře cítí a má z toho dobrý pocit," dodal.

Petra si nechala zvětšit prsa, ještě než se potkala se svým současným partnerem, jenž už ji požádal i o ruku. "Asi jsou fakt dobře udělaná, protože to na něj zabralo. Ale jasně, že poznal, že mám úpravu za sebou," svěřila. "To já, když za mnou přišla poprvé do studia po operaci, tak jsem to nepoznal. Byl to trapas. Nezdál se mi žádný velký rozdíl," vzpomněl si Zdeněk.

"A moje maminka říká, ať si je pořádně zdobím a ukazuju je," doplnila Petra a pro naši kameru dekolt pořádně poodhalila, i když se bála, že bude mít doma průšvih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám