Hlavní obsah
Článek

S finalistkou České Miss Gabrielou Bendovou sice moderátor Libor Bouček (43) už chodí nějaký čas, ale doposud se bránil společnému rozhovoru na kameru. I jejich společných fotografií existuje pramálo. Výjimku pár udělal při opening párty nové asijské restaurace, kde nejen zapózovali před fotoaparátu, ale také si s námi popovídali.

Proč vlastně Libor svoji přítelkyni bere tak málo do společnosti? "Máme doma takový systém odměn a trestů a zatím vedla v černých puntících. V polovině října ale červené puntíky převážily, to znamená, že má povolený jeden večer a může dneska být do 23 hodin venku a pak se musí vrátit do klece, tedy do pokoje," tvrdil nám Libor. "Skóre si hodně vylepšila tím, že v podstatě neprotestovala, když jsem se o víkendu vrátil ve tři hodiny v noci," dodal.

Samozřejmě jsme pochopili, že Libor žertuje, a věříme, že s partnerkou ven normálně chodí, jen mediálně sledovaným akcím se vyhýbají. "Tenhle prostor vlastní naši kamarádi, s částí majitelů jsme strávili i Nový rok, s dalším se setkáváme skoro každé dva týdny. Takže jsme pozvání brali jako čest a jsme rádi, že jsme tady mohli být. A to, že jsou tady i média, je jen dobře," osvětlil Libor a zároveň také přiznal, že svojí partnerce neposkytuje prostor k tomu, aby také něco řekla.

My se ale nedali a chtěli z Gábiny vytáhnout aspoň to, čím ji Libor okouzlil. "Ke slovu mě nepustí ani doma a tady jsem jako křoví," svěřila. Jinak na něj ale pěla ódy. Dokonce prohlásila, že je nádherný. "Je krásnej, vtipnej, inteligentní a můj. To snad stačí," vypočítala. "Ona je hlavně velmi mladá, takže ještě nepoznává to, že pro jakýkoliv partnerský život jsem prakticky nepoužitelný. Líbí se mi naivita toho mládí a připomíná mi to krásnou hru Františka Hrubína. Až se probudí z toho snu a vystřízliví, bude všechno jinak. Teď je to super," skočil jí do řeči Libor.

Ale my chtěli Gábině nechat poslední slovo, čehož si jinak moc neužije, a zeptali jsme se ještě na to, zda ji soužití se starším zkušenějším partnerem intelektuálně obohatilo. "No jasně. Každý večer, než jdeme spát, musím v posteli odříkávat abecedu pozpátku. A on zase dělá dřepy. Musíme to vyvážit. On se musí víc hýbat a já musím být chytřejší," nenechala si od Libora vzít vítr z plachet Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám