Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme si mysleli, že nás Agáta Prachařová (38), co se velikosti jejího dekoltu týče, nemůže překvapit. Něco takového, co předvedla na otevření asijské restaurace, jsme ale ještě neviděli. Kam se na ni hrabaly hostesky oblečené jako gejši.

"Je to normální kalkul. Řekla jsem si, že když si obléknu tohle, tak mě určitě natočíte na Super.cz.," upřímně odpověděla Agáta, proč si místo obvyklých trojek nebo čtyřek v dekoltu vykouzlila ze svých jedniček pětky. "Vím, že už to není ani moc hezké a vypadá to trochu jako dětský zadek, ale co bych pro tu asijskou restauraci neudělala," dodala.

Opening totiž sama pořádala. "Až odejdete a přestanete točit, tak se zahalím, protože už mě ty výstřihy nebaví," doplnila. "Pozvala jsem sem celebrity, které mám ráda, takže jsem se nedočkala žádného odmítnutí. Tedy kromě jednoho, od mého bratra Vincenta, kterého zajímalo, kolik za to dostane. A když jsem mu řekla, že nic, když to nemám zaplacené ani já, tak mě poslal do Prčic. No tak jsem mu řekla, ať si trhne," uzavřela Agáta, která na opening dokonce zařídila i živého slona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám