Hlavní obsah
Článek

Miláček národa s neotřesitelnou pozicí v českém hudebním šoubyznysu musel dočasně přerušit svůj pracovní program a skončil v nemocnici, kde si nejspíš nějakou dobu poleží

Karel Gott (†80) tradičně podrobnosti o svém zdravotním stavu nezveřejňuje, aby u svých fanoušků nezpůsobil paniku. Důvodem jeho náhlého převozu nebylo jen pouhé vyšetření a zpěvák musel v nemocnici zůstat.

„Bohužel vám musíme oznámit, že Karel Gott ruší svá vystoupení v nejbližším období. Velmi ho to mrzí, ale hospitalizace v nemocnici mu koncertování neumožní. Pan Gott se ke svému zdravotnímu stavu nechce veřejně vyjadřovat. Věří, že to pochopíte a obzvlášť žádá média o lidskost, shovívavost a slušnost,“ zní oficiální vyjádření na sociální síti Karla Gotta.

Podle informací Blesku musí zpěvák předčasně podstoupit operaci srdce. "Panu Gottovi měli na konci listopadu operovat aortální zúžení srdeční chlopně. Jenže dnes ho postihla velká srdeční slabost. Bude tedy muset na operaci dříve,“ tvrdil zdroj z nemocnice.

Fanoušci svého oblíbence ihned zahrnuli povzbuzujícími vzkazy. Všichni se shodnou na tom, že by Karel Gott měl ubrat v pracovním nasazení, aby si neruinoval zdraví. Snad nejde o nic vážného a Mistr bude na konci listopadu na vyhlášení ankety Český slavík opět ve formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám