Hlavní obsah
Článek

Nesnáší sport, jediný, který provozovala, aby se dostala do formy, bylo dovádění s manželem! Monika Štiková, matka Ornelly Koktové (31), překvapivě zhubla třicet kilogramů, svou bývalou váhu přičítá nešťastným potratům. Super.cz nyní prozradila, jak se zbavila kil!

„Byla jsem nemocná, protože jsem měla za sebou dva neúspěšné porody. To se na mně podepsalo. Teď se dávám zdravotně dohromady,“ řekla nám Monika, která vášnivé chvilky s manželem, které jí pomohly dostat se do formy, považuje za velmi příjemnou aktivitu.

I když se zbavila dvou podbradků a pneumatiky kolem boků, prsa jí zůstala stále velká. „Je to zvláštní. Většina žen na těch místech zhubne, ale já ne. Řekla bych, že jsou stejné,“ pochlubila se nám.

Před časem na ni a manžela praskly obří exekuce, Monika si ale myslí, že poté, co vše prožila, nejde o nic vážného.

„Nejhorší pro každou ženu je, když jí umřou děti, které porodí. To je největší prohra. To ostatní je jen doplněk,“ tvrdí. Exekuce ji tedy moc netrápí.

„My to už neřešíme. Řeší to za nás právníci. Nebylo to úplně košer, co se psalo, protože ta situace od začátku byla jiná. Tohle byl zbytek za jednoho člověka, ale řeší to advokáti,“ dodala na akci trenýrek, kde se křtil i kalendář Muže roku na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám