Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně to vypadalo, že ji už nyní budeme vídat na televizních obrazovkách. Iveta Vítová (40) se ale rozhodla prodloužit si rodičovskou dovolenou ještě o rok.

„Asi čtrnáct dní zpátky jsme to řešili s televizí Nova. Byli ke mně neuvěřitelně vstřícní a milí a domluvili jsme se na tom, že vůbec nebude vadit, když dovolenou protáhnu ještě o rok,” nechala se slyšet modelka a moderátorka na otevření obchodu s obuví a dále uvedla: „Místo tam pro mě stále je, nepřijdu o něj a můžu se v klidu věnovat dceři s vědomím, že se mám kam vrátit.”

Držitelka titulu Česká Miss 2009 se měla do Televizních novin vrátit během měsíce října, ale nakonec zůstane doma s dcerou Anetkou. Celkem její rodičovská dovolená potrvá tři roky. „Kdyby mi řekli, že vezmou někoho jiného, tak bych musela hodně přehodnotit mé rozhodnutí. Tím, že byli vstřícní k tomu, co jsem navrhla, tak nebyl důvod to řešit jinak.”

Související témata:
Rodičovská dovolená

Reklama

Další články

Načítám