Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Genny Ciatti známe od jejích sedmnácti, kdy dostala jednu z hlavních rolí v pražské verzi muzikálu Děti ráje. Teď vystupuje v té brněnské a vydala svoji první desku. A razantně nám řekla, že ona tedy rozhodně kariéru přes postel nedělá a nikdy ani neměla nic se svými kolegy z muzikálu.

Právě dva z nich, Sagvana Tofiho (59) a Bořka Slezáčka (56), si vybrala jako kmotry své desky. Nás nejprve zajímalo, proč vlastně desku vůbec vydávala, když se v současné době vůbec neprodávají. "Měla jsem tu myšlenku v hlavě a pak s tím přišel jeden z manažerů, který mi nabízí různé akce. Tak mi to začalo vrtat hlavou, protože mi o desku psalo i hodně fanoušků, kteří mne mohli slyšet jen na internetu nebo živě na akcích. Snad to bude mít úspěch," věří.

Genny vystupuje nejen v muzikálech, ale i v činohře, tak jsme byli zvědaví, zda nekoketovala i s myšlenkou postavit se před kameru. "O tom, že budu zpěvačka a herečka, jsem snila už od malička. Tenkrát se mi všichni smáli. A strašně ráda bych si vyzkoušela i filmování. Byla jsem v pár dílech seriálů, ale nikdo mě na to herecky nepřipravil, a když jsem se zpětně viděla, bylo to příšerné. Mám naučené divadelní herectví s přehnanou mimikou. Budu se muset ještě hodně učit a snad nějaká filmová role přijde," doufá.

Své tělo by tomu ale neobětovala a sex s režisérem vylučuje. "Vždycky jsem říkala, že když by byla takováhle podmínka, radši než abych byla slavná, budu sedět doma," ujistila nás s tím, že to tak má i na divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám