Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svůdnému prádlu se vyhýbáte jako čert kříži? Necítíte se v takovém prádle dobře či sebejistě? Tak to jste nejspíš ještě neoblékla to pravé!

Sama budete překvapená, jak krásná se můžete cítit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdné prádlo má za úkol proměnit ženu ve smyslnou bohyni. Stačí jen najít to pravé, které zakryje drobné nedostatky a vystaví na odiv vaše přednosti. Našli jsme pro vás 4 svůdné kousky, ve kterých se budete cítit sexy a sebejistě. Omrkněte je!

Zeštíhlující střih, luxusní krajka a elegantní vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být zahalená v luxusu? Vyzývavé prádlo vás neláká tolik jako smyslná elegance? Zkuste obléknout noční košilku Florensia. Je zdobená luxusními krajkovými detaily, které podtrhnou přepychový vzhled tohoto na dotek příjemného kousku. Střih do A je velmi komfortní a společně s výšivkou zdobeným dekoltem lichotí každé postavě. Zdůrazní ženské křivky, přitáhne pozornost k dekoltu a skryje případné nedostatky v oblasti bříška. Ke košilce můžete obléknout také župánek ze stejné kolekce a cítit se každý večer jako princezna.

Svůdná bordó a extra plný dekolt: Tomu se říká sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bordó je barva podzimu. A také barvou vášně! Tato stylová podprsenka se ale zabydlí ve vašem prádelníku nejen na podzim. Push-Upka Ida vám totiž vytvoří takový dekolt, že ji nebudete chtít nikdy sundat! Moldované košíčky s gelovými Push-Up vycpávkami vyplní a pozvednou ňadra. Tím vytvoří nejen efekt plného a pevného dekoltu, ale navíc se díky nízkému středu budete moci pochlubit dráždivým žlábkem v hlubokém výstřihu. Zamilujete si také přepychový vzhled, díky kterému se budete v této krásce cítit neuvěřitelně příjemně.

Luxusní erotický set: Připravte se na vášnivý večer ve dvou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži milují erotické prádlo. A není proč se jim divit. Když je prádlo správně vybrané, promění každou ženu v postelovou bohyni. Pokud chcete vyzkoušet prádlo, které zakryje rizikové partie a přitáhne pozornost k vašim přednostem, vsaďte na dvojdílný erotický komplet Splash. Průhledný elastický tyl a lesklý satén tvoří smyslnou kombinaci, ve které se nejde cítit jinak než sexy. Krajkou zdobené košíčky vytvoří přirozeně tvarovaný dekolt a díky průsvitnosti se postarají o to, že mužské oči budou hledět jen na váš dekolt. Upínání na podvazky a otevřená zadní část jsou dráždivé detaily, které přivedou vás i vašeho partnera do varu. Udělejte si radost!

Svůdná krajka: Váš recept pro přirozený sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocit, který na těle vyvolává krajkové prádlo, nelze ničím nahradit. O váš neopakovatelný pocit přepychu, pohodlí a sebevědomí se postará nevyztužená krajková podprsenka Star Half Bardot. Přirozeně pozvedne poprsí i bez vycpávek a otevřený střih zdůrazní vymodelovaný dekolt. Unikátní střih spojuje výhody vyztužené podprsenky a bardotky – pohodlně se nosí a přesto smyslně vyrýsuje horní linii ňader. Skvěle padne ženám s velkými i menšími ňadry, a ať už ji obléknete do ložnice, nebo do práce, budete se cítit pohodlně a sebejistě.

Další články

Načítám