Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z mála anglických celebrit, která si nechala ujít včerejší událost číslo jedna, jíž se stala premiéra bondovky Spectre, byla Elizabeth Hurley (50). Herečka raději sbalila saky paky sobě a třináctiletému synovi Damianovi a jen ve dvou vyrazili kamsi do tropů.

Herečka ze Smlouvy s ďáblem a aktuálně ze seriálu The Royals sdílela v pondělí několik snímků napovídajících, že se se svým jediným potomkem, pocházejícím z jejího dávného vztahu s americkým obchodníkem Stevem Bingem, odebrali do teplých krajů, kde Liz střídá jedny bikiny za druhými. Růžový model, v němž si udělala selfie se synem, stejně jako podobná žlutá a bílá variace, přitom pocházejí z její vlastní kolekce plavek Elizabeth Hurley Beach.

Během října byla herečka zaneprázdněná svou iniciativou v oblasti prevence rakoviny prsu, a tak sobě a synovi připravila odměnu v podobě dovolené, kam vyrazili bez náhradního tatínka. Ten je nejspíš zatím v nedohlednu, po jejím rozchodu s o čtyři roky mladším australským hráčem kriketu Shanem Warnem, k němuž došlo už téměř před dvěma lety, se zřejmě po jejím boku na vážno nikdo neobjevil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám