Hlavní obsah
Článek

Kde je Anife Vyskočilová (50), není o zábavu nouze. Na otevření nového kadeřnického salonu to nebyla výjimka. Anife nás okamžitě zaujala kratičkými bílými šaty, z nichž jí při každém neopatrném pohybu vykoukly zelené spodní kalhotky. Teprve pak jsme si všimli, že má stehna plná modřin.

"Každý by si myslel, že jsem měla nějaké noční orgie, na ty ale nemám čas. Chodím na ošetření přístrojem, který mě dělá hubenější a je to taky prevence celulitidy. Takže modřiny jsou od toho, jenom koleno je od koberce. Ale taky to nebyl sex na něm, koberec jsem prala," vysvětlila nám.

"Bolí to, ale krása bolí. Ona mi totiž paní terapeutka vždycky vcucne kus kůže a ještě před tím mě natře emulzí s čili papričkami, a to strašně pálí. No a jak mě ten přístroj vcucává, tak se z toho dělají modřiny," upřesnila.

"Jsem teď taková slaměná vdova. Můj mužskej je pořád v Bosně. Úplně ztrácím libido, asi na to budu potřebovat nějaké tablety. Frajeři by se našli, ale já nechci. Pořád pracuju. Moje vzrušení je moje práce. Ráno v 7.30 vstávám, v půl deváté už jsem u sebe v kavárně, kde připravuji snídaně, a ti hosté jsou většinou cizinci a vůbec nevědí, kdo je obsluhuje. Jsem tam jako černá otrokyně. Takže na ty věci s chlapy nemám čas. A po čtyřicítce už to ani nemá smysl," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám