Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička (35) po rozchodu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46) prohlásil, že se do vztahu s blonďatou hvězdou Novy opakovaně vracel jen kvůli společné dceři Lindě.

Poté, co se s Borhyovou definitivně rozešel, byl vídán spíše v barech s kamarády, kde zapíjel "znovu nabytou svobodu" než s kočárkem v parku. Hrdlička ve svém prohlášení zároveň zdůraznil, že chtějí s Lucií zůstat především milujícími rodiči dcery Lindy, což nakonec myslel opravdu vážně, ač to plamenní zastánci Borhyové považovali jen za plané gesto.

Hrdlička se však o víkendu dcerce opravdu maximálně věnoval. Společně se svými rodiči vyrazil s malou Lindou na procházku a vzorně se o ni staral.

„Pěkný slunečný víkend za námi, procházky, blbnutí, užili jsme si. Tento týden se těším ve Sportovních novinách a také u komentování anglického poháru,“ napsal na sociální síti Hrdlička, který pózoval u kočárku. Lucie Borhyová sice Hrdličkovi nemůže přijít na jméno, ale pokud jde o dceru, snaží se už jen pro její dobro vycházet Hrdličkovi vstříc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám