Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Získáním titulu Česká Miss World v roce 2013 na sebe Lucie Kovandová (30) neupoutala tolik pozornosti jako noclehem u Jaromíra Jágra (52). Když modelka předváděla aktuální kolekci pro podzim a zimu návrhářky Taťány Kovaříkové, po Urban Fashion Show jsme se jí nemohli nezeptat, jak se vztah s fenomenálním českým hokejistou vyvíjí.

„Je to stále na bázi kamarádství. Napíšeme si jednou do měsíce. On je v NHL a já mám v Čechách hodně práce,” diplomaticky vybruslila z odpovědi Lucie.

Zajímali jsme se o to, jestli Kovandová nedostala od Jágra náhodou pozvání do Ameriky? „Ne, to určitě ne. Nikdy z jeho strany nepřišlo pozvání a předpokládám, že ani nepřijde,” reagovala záporně Lucie, která nadále udržuje vztah s přítelem Vítem Juránkem.

„S mým přítelem jsme stále spokojení a šťastní,” říká Lucka, kterou ve vztahu navíc potkala potěšující změna. „Donedávna jsme bydleli s přítelovým bratrem v jedné domácnosti a teď už jsme sami, což je příjemná změna. Konečně máme svou vlastní domácnost.”

Celý večer se nesl v duchu osobních talismanů. Ptali jsme se tedy i Lucie, jestli nějaký vlastní. „Talisman mám od sestry, je to zlatý řetízek s křížkem. Měla jsem ho celou dobu na Filipínách s Českou Miss, na finále soutěže i na světové soutěži na Bali, takže štěstí mi přinesl.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám