Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vlasy a jejich úpravu si Leoš Mareš (47) velmi potrpí a péči o ně přenechává těm největším profesionálům. Přestože na stříhání nejlépe placený český moderátor nedochází tak často, jak by měl, vlasový styling absolvuje u své dvorní kadeřnice prakticky před každou důležitou akcí.

Vzhledem k věku by se mohlo brzy stát, že moderátorovy skráně prošediví, ale Leoš nám slíbil, že se barvit nikdy nebude. „Slibuju, že bych se přiznal. Já se ale nebudu nikdy barvit, tohle je moje barva. Mám ale asi nějaký štěstí, čtyřicítka na krku,” krčil rameny Leoš Mareš poté, co odmoderoval vlasovou soutěž Aichi.

Moderátorova kadeřnice už objevila několik šedivých vlasů, ale Leoš se z toho nehroutí. „Nějaké šedivé vlasy jsme našli, byly asi tři, ale je pravda, že barva stále drží. Ani mě to nenapadlo, ale asi brzo budu šedivý. Zatím si ale užívám posledních chvil, kdy ještě nejsem,” říká Leoš Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám