Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pamela Anderson (56) je po opakovaném rozvodu s Rickem Salomonem jako utržená ze řetězu. Znovunabytá svoboda jí vlila krev do žil a řadí jako za mlada.

Sexsymbol z kalifornské pláže toho už stačil předvést opravdu hodně. Pamela pózovala nahá na obálkách pánských magazínů a ještě více toho ukázala na domácím erotickém videu s exmanželem Tommym Leem, které se nedopatřením stalo veřejným materiálem. Tím ovšem odhalovací excesy Pamely Anderson neskončily.

Silikonová herečka se sice prezentuje jako uvědomělá bojovnice za práva zvířat, ale seriózní vystupování jí není příliš vlastní. Sotva Pamela odprezentovala své bohulibé myšlenky na akci Last Chance for Animals Gala, zlila se jako dobytek a s přáteli v zavazadlovém prostoru dodávky vyrazila na zběsilou jízdu.

Pamela byla na večírku vyhlášena Vegankou roku, ale mnohem více by jí slušel titul Alkoholička roku. Herečka se totiž opět převedla jako noční živel a ve zbídačeném stavu ukázala kalhotky. Umělá ňadra tentokrát vystavila jen z profilu, protože naštěstí zvolila šaty, z nichž její poklady nevypadly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám