Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz před časem informoval, členové kapely Maxim Turbulenc se ze dne na den rozhodli zbavit zakladatele Pavla Vohnouta alias Kyklopa. Byl to pro něj šok a pro fanoušky bandu taky, však s ním skupina stála a padala. Pavel se ale otřepal a vymyslel lest, jak bývalé kolegy potrestat!

Založil si kapelu Kyklops, se kterou má za sebou už i první úspěšný koncert. A zatímco Maxíci zpívali jen převzaté hitovky, on trvá na tom, že budou hrát jen původní. „Kluci z předchozí kapely to odmítali, ale mně to dává smysl. Hrajeme pro děti, ale chceme, aby si tam našli něco i jejich rodiče, takže jsou tam různé dvojsmysly a podprahové věci,“ řekl Super.cz.

Pavel doufá, že se mu v seskupení Kyklops s Přemkem Stoklasou, Davidem Freedomem a Petrem Panocha (ten mimochodem také v Maxim Turbulenc působil) podaří prorazit, stejně jako kdysi s původní kapelou. A kdo ví, jestli nedosáhnou takového úspěchu, že přeberou fandy Vohnoutově původní kapele.

„Měl jsem strach, jak nás a nové songy lidé přijmou. Ale sešlo se jich asi šest set, a přestože ze začátku byli zamlklí, jak jsme začali hrát písničku Slůňata, už začali dělat hloučky a za chvíli trsali všichni,“ raduje se Kyklop, který s kolegy část z výtěžku věnoval vozíčkářům ze spolku Handicap.

Reklama

Další články

Načítám