Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje Braňo Polák je na kluky. Alespoň to tvrdí kadeřník Pavel, který pracuje v salónu Agáty Prachařové. Na sociální síti se nechal slyšet, že s Braněm chodil více jak rok a svým přátelům oznámil, že se rozešli. Smutně přidal i společné fotky z dovolených.

Po rozchodu se Pavel dokonce přihlásil do Agátiny seznamky na Primě. Se dvěma dalšími chlapci usiloval o rande s jiným kadeřníkem Tomášem.

Zeptali jsme se přímo Braňa na přehlídce spodního prádla, jak to tedy má s orientací a vztahem s kadeřníkem. "Je to kamarád, se kterým jsem skutečně byl na dovolené, ale je to pouze kamarád. Jsem člověk naučený žít sám, v životě jsem zkusil všechno, má se zkusit všechno," řekl Super.cz Braňo.

"Kdo se chlubí na sociální síti takovými věcmi, musí být zhrzený, že se mu něčeho nedostalo, nebo naopak dostalo, a to jsem asi musel udělat něco špatného," říká herec a zpěvák.

"Můj život je o tom, že mě baví lidi, chlapi, se kterými si můžu jít zasportovat, na kolo, do fitka. Nevím, jestli to má něco společnýho se sexem. Nejsem zadaný hrozně dlouho. Moje priorita je syn, kterému se chci věnovat," dodal Braňo, který se v Dětech ráje alternuje s Lukášem Vaculíkem.

Reklama

Další články

Načítám