Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dan Hůlka (55) promluvil, proč bydlí na zahradě svého domu v Jevanech v plechovém domku na kolečkách. Žádná rekonstrukce jeho vily se nekoná, bude rovnou demolice. "Usoudili jsme, že rekonstrukce by byla náročnější, než to zbourat. Takže se to srovná se zemí a na místě domu budu budovat nový srubový dům," řekl Super.cz Hůlka, který zatím bydlí na své zahradě v mobilheimu. A užívá si to. "Je to super bydlení, vlastně to je čtyřpokojový, skvěle vybavený byt," upřesnil zpěvák.

Prozradil také, že v novém domě nebude bydlet sám. A dokonce už ho bude budovat tak, aby v něm mohl založit rodinu. "Mám nový vztah. A určitě mluvíme o budoucnosti. Rodinu bych si přál," dodal Hůlka na představení muzikálu Marie Antoinetta v Divadle Hybernia, kam se po letech vrací.

Je také první odtajněnou hvězdou očekávaného muzikálu Sibyla, kde bude hrát roli krále Šalamouna. Premiéra je naplánována na březen příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám