Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) si staví v Suchdole dům snů a doufá, že už na Vánoce budou s manželem Jakubem Prachařem a synem Kryšpínem bydlet. Zatímco modelka se snaží urychlovat stavbu, její partner Jakub Prachař moc optimistické vyhlídky nemá.

„Ráda bych v něm oslavila letos už Vánoce, ale zatím jsem jediná, kdo v to věří. Stavební firma ani Jakub si nemyslí, že by se to stačilo," řekla Super.cz Agáta. "

Už jdeme vybírat kuchyň, máme okna, děláme podlahové topení. Bude to dvoupatrový dům. Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila," prozradila Agáta, která nyní bydlí v pražských Dejvicích. Kromě vybavení domu shání nyní také fitko v blízkosti bytu. Chce pořádně zapracovat na své postavě.

„Potřebuju zpevnit. Hledám něco v Dejvicích, co bych měla blízko bytu, ale nedaří se mi najít nic vhodného. Asi si tam něco otevřu," žertuje Agáta. „Ale nevím, kdy se tomu budu věnovat, ve tři ráno?“ směje se sexy modelka, která se věnuje práci modelky, reportérky TopStaru, vlastní kadeřnický salón a má internetový obchod s čepicemi, které navrhuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám