Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Debbi jsme už delší čas neviděli, a když vystupovala na velké kosmetické párty, okamžitě jsme si všimli, že vypadá lépe. "No, zhubla jsem. Mám dole osm kilo," byla sympatická zrzka ráda, že jsme to zaznamenali.

"Začala jsem zase jezdit na koni, což jsem dlouho vynechávala. A pak jsem zahájila detox a vynechala jsem úplně alkohol. Původně jsem to měla v plánu na tři měsíce a teď už je to přes půl roku. Nějak mi to nechybělo, tak jsem neměla moc ambice s tím začínat," prozradila svůj dietní recept Debbi.

Jak to zvládá, když jezdí s kapelou, tedy převážně s kluky, po štacích a vystupuje na koncertech, po nichž většinou následují mejdany? "V pohodě. Existuje nealko pivo i nealko šampaňské, dá se to nějak kompenzovat. Neříkám, že si občas, tak jednou za dva měsíce, nedám třeba decku vína, ale opravdu to nejsou žádné velké párty. Snažím se žít relativně zdravě, ale rozhodně jsem se nepustila ve velkém do nějakého vrcholového sportu," ujistila nás.

Postěžovala si ale, že detox měl negativní vliv na její pleť. "Asi se tělu to hubnutí nějak nelíbí, mám pleť o dost horší. Nic moc s tím ale nedělám, když už se tady na párty mluví o kosmetických rituálech. Ráno si na obličej něco napatlám, ale jsem dost nedůsledná. Třeba když se mi někde něco udělá a vypadám jako poslední jednorožec, nepočkám a mačkám. Sice si vezmu aspoň papírový kapesníček, ale ideální to není. To vím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám