Hlavní obsah
Článek

Již v úterý ve tři ráno vyrážejí do tropické Amazonie nejen Eliška Bučková (34), fotograf Jakub Ludvík a rybář Jakub Vágner, ale také herečka Ivana Jirešová (47). Ta jako jediná z cestovatelské party nechává doma malé dítě. Byla ovšem už na jiné dobrodružné cestě, dokonce i s dcerou, v Nepálu.

"Nabídku jsem přijala bez váhání. Jen jsem měla takové výkyvy, kdy jsem se těšila, anebo naopak bála, protože vím, že to může být nebezpečné. Dceru bych tam samozřejmě nevzala, bude ji hlídat moje maminka a její otec," řekla Super.cz.

"Mám za sebou všechna očkování. Do Himaláje jsem se očkovat nenechala, sem jsem ale musela, protože jinak by mě tam nepustili. Takže jsem absolvovala břišní tyfus, žlutou zimnici a žloutenku. Poté jsem ale hodně pracovala, takže jsem onemocněla. Na nemoci nejsem zvyklá, tak jsem dokonce volala mamince, že jsem na smrtelné posteli," svěřila.

"Po nocích jsem málo spala, pořád jsem přemýšlela, co si mám vzít s sebou, a psala si poznámky do mobilu. Naposledy jsem byla pro rychleschnoucí ručník,“ vyprávěla s tím, že v Amazonii stráví jedenáct dní.

Kvůli tomu byl ovšem trochu problém v muzikálu Mýdlový princ, kde Ivana nazkoušela hlavní ženskou roli Zuzany místo Jitky Schneiderové (51) a Terezy Kostkové (47), které účinkují ve StarDance. "To je trochu ožehavé téma, ale producent Oldřich Lichtenberg mi vyšel vstříc a nazkoušela to ještě kolegyně Malvína, která hrála moji roli Nikol. Tak snad nakonec všechno dobře dopadne," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám