Hlavní obsah
Článek

Slovenská kráska Katarina Štumpfová patřila při druhém finálovém večeru StarDance VII mezi nejkrásnější dámy vůbec. A hodně k tomu pomohly šaty, které vyfasovala. Není vůbec divu, že Leoš Mareš (47), který dopředu evidentně lživě prohlašoval, že tančí hůř, než zpívá, po jejím boku rozkvetl a roztrsal se jako bůh!

Na řadě tentokrát byly tance paso doble a slowfox a i když někteří hodnotili výkon Leoše a Katariny jako poněkud horší, než v prvním kole, kdy jednoznačně vyhráli, přesto náročný tanec zvládli velmi obstojně.

„Minulou sobotu jsem prožíval největší odměnu ve svém dosavadním profesionálním životě. Bylo to nádherné. Byla radost číst, že někdo ocenil tu dřinu, kterou jsme tomu věnovali,“ řekl Marku Ebenovi Leoš v reakci na vzkazy fanoušků.

„Na to, že nejste profesionál, to byl fantastický výkon na úrovni. Všichni odpadlí skauti vám odteď začínají posílat hlasy,“ zhodnotil taneční mistrovství Mareše porotce Radek Balaš a narážel na Marešovu nedávnou kauzu s Láďou Hruškou, která se ale ukazuje být pořádně nafouknutá.

Reklama

Další články

Načítám