Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský hezoun Gerard Butler (41) není jen talentovaným hercem a vášnivým motorkářem, ale umí to pořádně rozjet i na fotbalovém hřišti. V šatně před charitativním zápasem fotbalových týmů Celtic a Manchester United navíc předvedl své tvrdě vydřené tělo. především pak vyrýsované břišní svaly, které mu záviděla i švédská fotbalová legenda Henrik Larsson. Informoval o tom britský Daily Mail.

Herec byl jen jednou z celebrit, které se charitativního zápasu účastnily. Výtěžek z akce poputuje na boj proti hladomoru ve východní Africe. Butler jako celoživotní fanoušek Celticu se v jejich dresu se svým jménem na zádech hrdě postavil do jejich řad. V samotném zápase dokázal, že mu fotbal rozhodně není cizí.

Přesto se však celá akce nesla v přátelském duchu, jak už tomu při charitativních zápasech bývá. Butler se nakonec spolu s dalšími slavnými osobnostmi, které nastoupily v dresech Celticu či Manchesteru United, nechal fotografovat s fanoušky a návštěvníky události.

Gerard Butler se proslavil například filmy 300: Bitva u Thermopyl, kde ztvárnil hlavní roli krále Leonida. Dál si zahrál ve filmech P.S. Miluji Tě, Chceš mě, chci tě, Exmanželka za odměnu, Lara Croft - Tomb Raider či Milý Frankie.

Související témata:
Celtic FC

Reklama

Další články

Načítám