Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až dosud se podařilo utajit vztah bývalé modelky Jerry Hall (59) s o pětadvacet let starším mediálním magnátem Rupertem Murchodem. Pár před časem seznámila jedna z Murdochových sester s jeho neteří v Austrálii a od té doby jsou si prý blízcí. S informací přišel jako první Mail on Sunday. Jako pár by se poprvé měli oficiálně objevit příští týden během finále světového šampionátu v rugby v Londýně.

Pro Murdocha se jedná o první vážný vztah od roku 2013, kdy se rozvedl s jeho třetí ženou Wendi Deng (46), jež měla mít aférku s bývalým britským premiérem Tonym Blairem. To Jerry nejvíce proslula vztahem s frontmanem Rolling Stones Mickem Jaggerem, jenž trval od roku 1977 až do 1999. Bývalí manželé spolu mají čtyři děti.

„Je to všechno ještě velmi čerstvé, ale opravdu si užívají společnost toho druhého. Je jí okouzlen. Není pochyb, že tvoří pár,“ prozradil Murdochův blízký rodinný přítel.

Dvojice už však měla společně strávit nějaký čas v Kalifornii a v New Yorku, na Broadwayi měli dokonce zavítat na muzikálový hit Hamilton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám