Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michal Hrdlička (35) se po rozchodu s moderátorkou snad s největším úsměvem na světě Lucií Borhyovou (45) dušoval v prohlášení, že i když jejich vztah končí, je důležité, aby jejich dcera měla oba rodiče. Zůstal prý ale aspoň na nějaký čas pouze u slov. Dokud mu to údajně nenařídila maminka, tak jako by si ani nevzpomněl, že nějakou dceru má. Trest možná ale přijde už brzy. S bývalkou bude muset řešit alimenty, a ty mohou dosáhnout dost překvapivé výše!

„Život jde dál a tohle se dospělým stává. Zůstáváme milujícími rodiči. Na to se může naše malá spolehnout,“ dušoval se ještě před nedávnem sporťák Hrdlička.

Jenže než se vrátili jeho rodiče z dovolené, kteří ho zřejmě srovnali do latě, na svou dcerku prý neměl čas. Jak jinak si vysvětlit, že ji dle Blesku viděl až po dlouhém týdnu a zrovna krátce poté, co se do rodinného hnízda vrátila jeho maminka, která mu rovnou měla zabavit i mercedes.

„Opakovaně jsem se do vztahu vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu, a tak jsem z vlastní vůle zvolil definitivu,“ tvrdil v nedávném veřejném prohlášení Hrdlička. Jenže během týdne se věnoval všemu možnému, třeba paktování se s kamarády.

Moderátora, který si údajně přijde měsíčně až na 80 tisíc, zřejmě čekají alimenty v řádu desítek tisíc. Na finální verdikt si budeme muset ještě počkat. Uvidíme ale, jestli to mezi ním a největší českou moderátorskou hvězdou ještě snaživá maminka Ivana nedá dohromady.

Reklama

Další články

Načítám