Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uznávaná americká lékařská kapacita v oboru dermatologie Arnold Klein zemřel v noci ze čtvrtka na pátek v Kalifornii ve věku sedmdesáti let. Klein nejvíce proslul jako osobní lékař Michaela Jacksona, s nímž jej pojil i letitý přátelský vztah. Zároveň mu bývá přisuzováno i biologické otcovství zpěvákových dvou starších dětí Paris a Prince Jacksona. Klein zde měl figurovat jako dárce sperma. Matka všech Jacksonových dětí Debbie Rowe byla přitom jeho osobní lékařskou asistentkou.

Poslední léta jeho života byla provázena řadou onemocnění včetně roztroušené sklerózy. Od roku 2012 byl navíc upoután na invalidní vozík.

Jednu dobu Klein platil za nejvýznamnějšího hollywoodského kožního lékaře, ale vše se změnilo po smrti Michaela Jacksona, kdy se jeho léčebné metody dostaly na pranýř. Vyšlo na povrch, že během tří měsíců před Jacksonovou smrtí aplikoval popové legendě 51krát silné narkotikum.

Lékař s přezdívkou ‚otec botoxu‘ údajně zbankrotoval a umíral téměř bez prostředků. V roce 2013 například dával do aukce svou sbírku s tematikou Star Trek i mnoho osobních Michaelových věcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám