Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná blonďatá reportérka televize Nova Nikol Kudrnáčová není rozhodně tak křehké děvče, jak vypadá. Kdo by čekal, že tahle blondýnka si nejvíc libuje v nákupech a posedávání na kafíčkách s kamarádkami, plete se. Miluje adrenalin a nebezpečí. A chystá se na "jízdu smrti", jak se skokům autem z rampy někdy říká.

Již dnes se bude pokoušet se svým parťákem Markem Rejmanem na největší motokrosové akci u nás o patnáctimetrový skok autem z čtyřmetrové rampy. Jedna chyba a může být mrtvá. "Stačí opravdu jedna malá chyba a může to skončit hodně špatně," řekla Super.cz krásná Nikol.

V pátek se svým parťákem byla obhlédnout pražskou O2 Arenu, kde bude zítra skákat. "Je tam strašně málo místa na rozjezd, prakticky žádné. Zkoušeli jsme na to naplno šlápnout, ale samotný skok bude dnes bez přípravy. Bude to masakr," dodala Nikol.

Už loni měli při menším skoku karambol a málem to skončilo katastrofou. "Při dopadu se urvala poloosa. Auto zatočilo, ani nebrzdilo a tvrdě jsme narazili do tribuny. Měli jsme namále. Dnes na Gladiator games budeme skákat ještě větší skok, je to hodně nebezpečný, ale pokoušíme se o rekord. Bije mi srdce, jen o tom mluvím. Je to obrovský adrenalin," dodala krásná moderátorka. Podívejte se na video z loňského skoku. Letos se to budou pokoušet s parťákem překonat a usilují o rekord.

Reklama

Další články

Načítám