Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro všechny bylo velkým překvapením, když se na veřejnost dostala informace, že Anna Linhartová tvoří nový pár s hereckým kolegou Zdeňkem Piškulou (25). Mnozí začali řešit, že herec známý z hudební pohádky Jana Svěráka Tři bratři, je o čtyři roky mladší než talentovaná dcera herečky Jitky Asterové.

Když jsme si s Annou povídali na téma vztah na módní přehlídce Taťány Kovaříkové, spojené s prezentací nového vozu francouzské značky, tak se mladá herečka nechala slyšet, že věk je to poslední, co by řešili.

„Vzniklo to tak nějak přirozeně a náhodou. Sami jsme z toho byli překvapení a vlastně jsme překvapení stále, že to mezi námi funguje,” nechala se slyšet herečka v našem videorozhovoru. Je tedy jejich věkový rozdíl ve vztahu hendikepem, nebo naopak výhodou? „Myslím si, že je to jedno,” říká Anna.

Ptali jsme se herečky, jestli je to poprvé, co má takto výrazně mladšího partnera. „Je to první mladší chlapec, vždycky jsem vypadala mladší, než ve skutečnosti jsem, a tak 'lolitoidně', že jsem se líbila starším. A ani mně se nikdo mladší nelíbil. U něj je to ale jedno, u něj je to fuk.”

Řeší spolu herci své společné zaměstnání? „My se vůbec neshodneme skoro na ničem na světě. Na herectví, co je správně a co špatně, se taky neshodneme, ale to bývá docela zábavný. Příjemně se o tom hádáme,” usmívá se Anna Linhartová.

Reklama

Další články

Načítám