Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představujeme vám zřejmě nejodvážnější večerní róbu, kterou si na sebe kdy troufla obléknout žena ve vyšším stadiu těhotenství. Ač je to k nevíře, šestatřicečtiletá glamour modelka a žena rapového veterána Ice-T Coco Austin má být v sedmém měsíci gravidity. Její garderoba ale zdaleka neodpovídá tradičnímu těhotenskému šatníku, však posuďte sami...

Černou průsvitnou róbu s puntíky zakrývající prakticky pouze klín a bříško si Coco oblékla před narozeninovou párty svatebního agenta a kamaráda Davida Tutera (s nímž na snímku pózuje). Šaty starorůžové barvy s třpytivými výšivkami a hlubokým výstřihem pak zvolila přímo na onu akci, kam již zavítala s manželem.

Zdá se, že Kim Kardashian pomalu ztrácí pevnou půdu pod nohama. Zatímco z trůnu nejpopulárnější celebribrity na sociálních sítích ji možná už brzy sesadí teprve osmnáctiletá sestřička Kylie Jenner, ani jako těhulka si odvážnými modely neudrží svou jedinečnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám