Hlavní obsah
Článek

Moderátor a bavič Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy přišel o svou lásku. V úterý odpoledne předal klíčky od svého fichtla, na kterém si tak zakládal, výherci soutěže Petru Macíkovi. I ten měl ale pro Rudu překvapení. Domácí slivovici z moravského sklípku.

„Ta píše. Tohle jsem asi pít neměl,“ vyřkl Ruda po prvním loku. Na Rudu se přišlo podívat několik desítek jeho skalních fanoušků. Předávání fichtla bohužel doprovázel déšť. „Celou dobu bylo hezky. Když jsem měl vyjet z garáže na červený koberec, produkce mě zastavila, že mám ještě počkat. Naštěstí to byla ale jen chvilková přeháňka,“ vysvětlil Ruda.

Toho v mrazivém počasí rozpalovaly spoře oděné hostesky. „Tyhle dvě šťabajzny se mnou každý večer uléhají do postele,“ pochlubil se Ruda.

Nepřející počasí ale nebylo jediným zádrhelem, který předávání legendárního fichtla málem překazilo. Z motorky totiž vytekl benzín a Ruda fichtla nemohl nastartovat. „Před předáváním jsem natankoval plnou nádrž, projel jsem kolem budovy Frekvence 1 a zase zajel do garáže. Když jsem se vrátil zpátky, pod motorkou byla obrovská louže a v nádrži skoro ani kapka,“ smál se zpětně moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám