Hlavní obsah
Článek

Povinnosti spojené se zviditelněním blížící se premiéry nové bondovky Spectre s pořadovým číslem 24 se rozjely na plné obrátky a hlavní protagonisté mají o program ještě na pár týdnů postaráno. Ve čtvrtek se filmový agent 007 Daniel Craig (47) sešel v Londýně i se všemi třemi ženami, které v posledním pokračování kultovní britské série s více než padesátiletou tradicí představují před kamerou objekty jeho touhy.

Craig, jenž nedávno prohlásil, že by si raději podřezal zápěstí, než by se nyní vrhl na natáčení další bondovky, se vedle půvabné trojice složené z blondýnky Léy Seydoux (30), brunetky Moniky Bellucci (51) a exotické Naomie Harris (39) cítil jako ryba ve vodě. Velká očekávání přitom vzbuzuje především přitažlivá Italka Bellucci, která je nejstarší nejen z této trojice Bondových holek, ale i v celé historii. Přesto ji mnozí označují za dámu s největším sex-appelem.

Prvotní reakce zasvěcených na novinku Spectre jsou více než slibné, a dokonce se hovoří o tom, že by se mohlo jednat o dosud nejzdařilejší díl a prý bude bojovat i o titul nejvýdělečnějšího britského filmu vůbec. Rozporuplné reakce zatím vyvolává pouze úvodní píseň od Sama Smithe nazvaná The Writing's On The Wall, která je prý na rozdíl od minulých nezapamatovatelná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám