Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve nedávno jsme se dozvěděli, že herečka Ivana Jirešová (47) ukončila dlouholetý vztah se svým manželem, muzikantem Viktorem Dykem. Už od začátku to ti dva neměli jednoduché, začali spolu žít, když byla Ivana těhotná s předchozím partnerem a probíhaly i vleklé spory o jejich dceru Sofii, kterou mají nyní ve střídavé péči.

A pak tady byla i Viktorova nevěra se zpěvačkou Zuzanou Míkovou. Ta na omluvu toho, že nerozbíjí fungující rodinu, tvrdila, že v manželství Viktor nebyl šťastný. Teď je zřejmě manželství půvabné herečky a muzikanta, jenž je bratrancem Vojty Dyka, definitivně konec.

"Je to naše soukromá věc. Oba jsme to chtěli zkusit, po dohodě, jít každý svou cestou," řekla nám Ivana. O tom, že je možné, že by se jednalo jen o pauzu, pochybuje. "Neříkám nikdy, že je něco definitivní, ale v současné době je nám oběma dobře tak, jak to je. Když máme každý svoji domácnost," myslí si.

Zajímalo nás, zda je v plánu rozvod, anebo to nechají volně plynout jako Linda Finková s Richardem Genzerem, kteří se k rozvodu nedostali ani tři roky poté, co už žijí každý zvlášť. "Myslím, že časem se k těm oficialitám dostaneme," míní.

Jirešová zůstala žít v domku, který spolu s Dykem budovali na okraji Prahy. "Viktor se odstěhoval, má taky svůj byt, kde má svoje zázemí," vysvětlila. A jak bere jejich rozchod dcera Sofie, kterou vlastně Viktor, ač není jejím biologickým otcem, od malička vychovával? "Vidí ho skoro úplně stejně jako předtím. Někdy je to naopak lepší, protože si Viktor udělá víc času a někam ji vezme. Sofinka má kolem sebe spoustu lidí, kteří ji mají rádi, a těch čtrnáct dní v měsíci, kdy ji mám, je o ni brilantně postaráno," je si jistá Ivana.

Protože má dceru jen polovinu měsíce, měla by Ivana i čas na to, aby si mohla najít nového partnera. "Prostor by na to byl, ale zatím nic. Možná později," rozhodně nezavrhuje nový vztah herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám